T. Herman Interior har focus på att hitta produkter som inte finns tillgängliga I Sverige för att ha ett mer unikt koncept. Viktigt för oss är även kvalitet och design på produkterna vi tar in eller tillverkar under egen regi. Vi försöker skapa ett exklusivt koncept och hand plockar våra produkter på inköps resor runt om I världen. Vi jobbar ständigt med att förnya vårt portfolio av produkter och vi vill skapa variation på vad vi tar in.

 

De märken som vi företräder I dag är:

Alison van der Lande –  designer väskor

Alison van der Lande engelsk designer som  lanserade sitt märke för 9 år sedan. Exklusiva designer väskor som sedan 2007 finns hos Harrods and Fortnum and Mason.  Hennes väskor bärs av kändisar: Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Elton John, Owen Wilson, Elizabeth Hurley, Daniel Craig and Sarah Jessica Parker.

http://www.alisonvanderlande.co.uk/

Noma Design – hårspännen och scarfs med tryck Edvard Munch

Norska designern Trine Nilsen har sedan många år tillbaka designat och tillverkat hårklämmor och hårspännen. Dessa säljs i dag i Norge, USA, Spanien och nu också av oss i Sverige. I dag har Noma utvecklat sitt koncept och producerar även scarfs med Edvard Munch motiv detta i samarbeta med Munch muséet i Oslo.

http://www.nomanorge.no/

Bagitali – Italienska skinn väskor

Vi representera även Bagitali som producerar italienska skinn väskor. Företaget är baserat i England och har producerat och designat väskor under många år.

FRINGE - Interiör

FRINGE, grundades i USA 2004 och tillverkar unikt designade ”home décor” produkter. Produkterna är designade i USA och varje produkt är handgjord. FRINGE kombinerar vintage tapeter, antika textiler och kombinerar detta med egen konst som sedan utgör designen på deras glas och pappers produkter.

Vintage – designer väskor och kläder

Samlingen är av yttersta kvalité och produkterna är lite använda vilket gör att de är väldigt lite slitage på varorna. Vi kan garantera 100% äkthet eftersom allt kommer från välkända privat personer. Vi gör nogranna kontroller på våra produkter innan vi lägger ut dem i vår web shop.

Mer info: https://thermaninterior.com/vintagevaskor-klader/

Drift & produktion:  Wikinggruppen